298 Görüntülenme
7.2 IMDB Puanı

The Flash 2023

(The Flash)
Yönetmen
Senaryo Christina Hodson, John Francis Daley, Jonathan Goldstein
The Flash 2023 izle, 2023 yapımı aksiyon, fantastik ve macera dolu The Flash 2023 filminin konusunda The Flash, 2023 ABD yapımı süper kahraman filmidir. Film, DC Comics karakteri Barry Allen'ı temel alan aynı adlı çizgi romandan uyarlanmıştır. Filmin yönetmenliğini Andy Muschietti üstlenirken, başrollerini Ezra Miller, Michael Keaton, Ben Affleck, Sasha Calle, Kiersey Clemons, Ron Livingston, Maribel Verdú ve Andy Muschietti paylaşmaktadır.

Film, Barry Allen'ın annesinin ölümünü engellemek için zamanda geriye yolculuk yapmasını konu almaktadır. Barry, annesinin ölümünü engellemek için zamanda geriye yolculuk yapar, ancak bu eylem, çoklu evreni etkileyen bir dizi olaya yol açar. Filmde Barry, annesinin katili Reverse-Flash ile karşı karşıya gelir ve aynı zamanda alternatif evrenlerden gelen diğer süper kahramanlarla da tanışır.

The Flash, 16 Haziran 2023'te Amerika Birleşik Devletleri'nde gösterime girdi. Film, eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı, ancak gişede başarılı oldu ve dünya çapında 750 milyon dolar hasılat elde etti. royalFilmizle.com iyi seyirler diler.